Aanbod

Natuurgeneeskunde

Als we ‘goed in ons vel zitten’ hebben we voldoende energie om datgene te doen wat het leven van ons vraagt en een gelukkig en vitaal leven te leiden. Als we niet in balans zijn dan kunnen we niet goed omgaan met stress, zijn we snel geprikkeld of moe en worden sneller en vaker ziek.

Klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, eczeem, stemmingswisselingen, diarree, hartkloppingen, gewrichtspijnen en overgangsklachten zijn klachten die succesvol behandeld kunnen worden.

In de natuurgeneeskunde gaan we uit van de gedachte dat alle oplossingen in de natuur te vinden zijn en dat we via deze weg het zelfgenezend vermogen van het lichaam een duwtje de goede richting in kunnen geven.

Er vindt een uitgebreide intake en analyse plaats waarna een voorstel voor behandelplan wordt gedaan. Denk aan een leefstijlplan gericht op voeding, supplementen en kruiden.  

NES Health

NES (Nutritional Energetic System) werkt met het Bio EnergetiX WellNES System, een revolutionaire scantechniek (met zelfs een mogelijkheid om op afstand te scannen). Het geeft inzicht in hoe energetische processen in het lichaam verlopen en je ziet direct waar zich evt. blokkades bevinden en hoe ze zijn ontstaan (fysiek, voeding, mentaal). Het lichaam krijgt direct corrigerende frequenties toegediend middels een bio-resonantie techniek wat het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert.

elektro acupuntuur

EAV Elektro Acupunctuur

Elektro-Acupunctuur volgens dr. Voll (EAV) is een onderzoeksmethode ter ondersteuning van het vinden van de precieze oorzaak van klachten. Op het niveau van trillingen, frequenties wordt op acupunctuurpunten gemeten welke oorzaken verantwoordelijk zijn geweest voor het uit balans raken.

Met EAV meetapparatuur wordt tijdens het consult het gehele lichaam via acupunctuurpunten systematisch doorgemeten, zo ontstaat inzicht in de energie van alle organen, de algehele energie en de weerstand.

Met behulp van EAV kunnen we ook testen welke homeopathische middelen of voedingssupplementen je lichaam ondersteunen voor een goed herstel. Bij allergieën en intoleranties kan met de EAV worden onderzocht welke stoffen belastend zijn voor het lichaam. Om dat goed uit te zoeken hebben we een hele verzameling aan testbuisjes en frequenties van stoffen.

Op basis van de bevindingen van het onderzoek wordt een passende therapie gezocht. Soms is de oplossing eenvoudig en is de klacht snel verholpen. In andere gevallen is het complexer en is het een hele puzzel, waarbij we stap voor stap belemmeringen wegnemen.

EMDR

Eye movement desensitisation and reprocessing (EMDR) werd in 1989 door de Amerikaanse psychologe Francine Shapiro geïntroduceerd als een snelle en effectieve behandelingsmethode bij posttraumatische stress-stoornissen (PTSS). Vrij vertaald betekend EMDR: Iemand door oogbewegingen ongevoelig maken voor en herkaderen van heftige emoties, trauma’s en shockconflicten. EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende of heftige gebeurtenis. Het is een therapie die je met oogbewegingen van nare gevoelens afhelpt.

Hypnotherapie

Dit is een vorm van zelf hypnose. Met behulp van hypno technieken kom je in een diepe ontspanning, vergelijkbaar met de trance die je ervaart als je een goed boek leest of ‘in een film zit’.

In deze toestand ben je goed in staat om nuttige suggesties op te nemen en op te slaan in je geheugen. Een client is bij bewustzijn en houdt zelf controle op het proces. Hypnotherapie wordt in de praktijk ingezet t.b.v. een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en zelfherkenning.

 

hypnotherapie

QIT-methode

Quantum Integratie Therapie is een methode die zich baseert op heel oude wijsheden en nieuwe Quantum wetenschap. Het leert je van binnen uit beter omgaan met de wereld om je heen. De QIT-methode brengt je stap voor stap terug naar jouw ware zelf en zo zou je kunnen zeggen dat een QIT-traject ‘de weg naar huis’ is. De QIT-methode is bedoeld voor diegenen die zich niet thuis voelen in de wereld, die lastig kunnen omgaan met polariteit, die onvrede ervaren. Weten wie je bent, waar je voor staat en waar je je op moet richten geeft zo veel meer energie en focus!