Aanbod

Aanbod

Voor Wie?

Jij hebt een klacht waar je al langer mee rondloopt. Je hebt daarvoor al artsen bezocht en blijft zitten met restklachten. Je hebt al zo veel geprobeerd maar je blijft je MOE en futloos voelen. Natuurgeneeskundig gezien is er nog heel veel mogelijk. Vaak met een eenvoudige leefstijlaanpassing kan er een geweldig proces op gang komen. Soms is er onderzoek nodig, misschien eet je ongemerkt stofjes waar je niet tegen kunt of zijn er te veel schimmels of gisten in je darmen achtergebleven. Je bloedwaarden zijn dan nog steeds heel goed maar je voelt je nog ontzettend moe en komt moeizaam vooruit. Een natuurgeneeskundig traject kan heel goed helpen!
(maar ‘vervangt’ nooit jouw medische behandeling, het is een mooie aanvulling).

Welke soort klachten heb ik behandeld?

Het zijn eigenlijk de ‘restklachten’ zoals ik zelf bleef rondlopen met enorme vermoeidheid nadat ik goed ingesteld was door mijn arts met medicatie voor ‘de ziekte van Hashimoto’.
Zo heb ik mensen in de praktijk gehad die lijden aan verschillende auto-immuunziekten en met wie ik aan hun vitaliteit of gewicht heb gewerkt. Ook burn-out klachten zijn mij niet vreemd. Omdat ik niet focus op de ziekte of klacht maar veel meer op de ondersteuning krijg ik veel verschillende klachten en kwalen in de praktijk.
De focus van mij ligt altijd op;
– wat neem je op uit je voeding
– wat verteer jij (niet)
– zijn er tekorten
– zijn er intoleranties
– zijn er stoorvelden
– zijn er blokkades
– hoe sta jij in het leven (welke mindset)
– hoe sta jij aan de basis (ben je overtuigd van je plussen of je minnen?)

Het resultaat?

Wat levert het jou op?

Verzetten heeft geen zin en met jezelf door het leven vechten heb je ook niet het juiste resultaat bereikt. Een natuurgeneeskundig traject dat zich ook richt op gedachten, overtuigingen en emoties naast dat het in kaart brengt wat op lichamelijk vlak nodig is zorgt ervoor dat je beter in je vel zit, en dat je je weer vitaal en krachtig voelt. Dat je het leven kunt leven zoals dat voor jou bedoeld is.
Je bent veel meer dan je ziekte of je kwaal dus het is niet de bedoeling dat deze jou ergens in tegenhoudt. Ik ben heel positief ingesteld. Ik neem de klacht aan als ‘waar’ en kijk hoe ik er zelf voor kan zorgen dat ik de klacht een niet té prominente rol krijgt in mijn leven. Als je je focust op de dingen die niet meer lukken dan zullen er steeds meer dingen niet meer lukken. Terwijl de juiste aanpak deuren opent!

De ervaringen

Als een behandeling aanslaat kan het gebeuren dat de klachten de eerste dagen iets verergeren. Dat is normaal en heet een Herxheimer reactie. Wij zijn blij want het betekent dat de afweer ‘het doet’ en het lichaam ‘reageert’. Na 3 weken moet er altijd een verbetering merkbaar zijn tenzij anders aangegeven. Na 3 maanden moet er een wezenlijk verschil zijn opgetreden.
Ieder mens is uniek en zo reageert ieder mens anders.
Wat ik terug krijg is dat men zich ‘fitter’, ‘vitaler’, ‘gezonder’, en ‘positiever’ voelt. ‘Hoofd en lichaam zijn weer in balans’.

De mogelijkheden

De beste resultaten worden behaald wanneer ik iemand intensief mag begeleiden. Dit maak ik graag toegankelijk en daarom bied ik verschillende langere trajecten aan. Het voordeel van een traject is dat ik dit tegen een beter tarief kan aanbieden dan losse afspraken. Ook is er voor jou een stok achter de deur omdat we de afspraken meteen ‘vast zetten’ in de agenda. Omdat ik op deze manier directer contact kan hebben kan ik veel beter monitoren of en hoe de behandeling aanslaat. Een traject biedt op alle fronten meer voordelen dus.

6 maanden traject

Intake 1,5 uur
Analyse en persoonlijk plan voor iedere week
2 consulten per maand
1 coach zoom call per week
Intensieve begeleiding

 

3 maanden traject

Intake 1,5 uur
Analyse en persoonlijk plan per week
2 consulten per maand
1 zoom call per week
Intensieve begeleiding

1 maand traject

Intake 1,5 uur
Analyse en persoonlijk plan per week
1 zoom call per week
1 consult

Intake

De intake duurt 1,5 uur en bestaat uit:
– het invullen van een vragenlijst
– Elektro Acupunctuur volgens dr Voll
– NES Body Scan
Hieruit volgt een analyse en een persoonlijk plan (advies)

 

Natuurgeneeskundig Consult

Een consult duurt 1 uur en bestaat uit de volgende onderdelen (wat van toepassing is)
– natuurgeneeskunde
– orthomoleculaire geneeskunde
– EAV (elektro acupunctuur volgens dr. Voll)
– NES Health Coaching
– coaching
– enneagram coaching
– EMDR
– Acces Bars