Beste lezer

Beste lezer, ik heb twee linker handen…

Hier is ie dan! Mijn eerste blog. Een paar jaar geleden kreeg ik het idee om te gaan schrijven over wat ik meemaak in de praktijk. Het is er nooit van gekomen. Ik was simpelweg niet thuis in de digitale wereld. Ik wist niet hoe ik het goed kon opzetten. Ik had het altijd druk en och, je weet hoe dat gaat. Excuus, nog een excuus en nog een. En op een gegeven moment heb ik de praktijk stopgezet voor een baan en toen was het ook niet nodig.

Toch besloot ik voor een herstart van de praktijk dus het idee van een blog begon weer te leven, alleen… toen de tijd daar was om te werden we getrakteerd op een virus.

Maar hier is ie dan toch echt; mijn eerste bericht! Dankzij C-19 kreeg ik de tijd om me verder te verdiepen. Want dat is iets wat nooit zal stoppen bij mij, ik wil altijd ‘iets doen’ of ‘iets leren’.  Deze keer liever geen natuurgeneeskundige of in inhoudelijke modules. Na 10 jaar opleidingen vond ik dát wel even welletjes. Ik besloot nu om een online cursus te gaan volgen. Aangezien we in lockdown zaten kwam dat heel goed uit dat online werken. Dus, ik leerde over marketing, digitale marketing en ik begon zelf stap voor stap een website te bouwen. (Het klinkt vast aangenaam, maar ik geloof dat ik het vloeken opnieuw heb uitgevonden!).

Toch is het goed om af en toe eens iets heel anders te doen. Even de focus op andere zaken. Niet de hele dag met C-19 of een bijna lege praktijk bezig zijn. Aan de resultaten verander je niets. Je problemen gaan niet weg door positief te affirmeren. Maar een positieve instelling verandert wél de manier waarop je met je probleem om gaat. En laat dat nou precies mijn werkmethode zijn; ik help mensen van klacht naar kracht!

En zo heb ik genoten van een online coach cursus waar ik leerde over marketing en waar ik leerde over een website. Ik ben nog niet klaar want er volgt nog een digitale nieuwsbrief en ook ben ik bezig aan een online leeromgeving voor de door mij bedachte ‘QIT-methode’ (waarover in een ander blog meer). Natuurlijk mogen de natuurgeneeskundige tips voor een goed immuunsysteem niet ontbreken. En vooral de combinatie voor hoe je lichaam én geest gezond houdt waardoor je emotioneel meer controle zult ervaren. Voor mij is dát óók Health Management

Ik heb 1000 ideeën en ben vooral heel enthousiast dat ik eindelijk weet hoe ik deze ‘uitlaatklep’ kan hanteren.

Ik wens jou veel plezier met het lezen van de onderwerpen die jij interessant vindt. Als je meer wilt weten dan kun je ook mijn e-Book downloaden.

Aarzel niet als je persoonlijk contact wenst! Je kunt me vinden via de ‘contact’ pagina.

Aan iedereen die ‘vast zit’ in deze 2e ‘halve lockdown’ wil ik zeggen ‘blijf positief’. De mensheid heeft al vele virussen, ziekten, onderdrukkingen, rampen en tegenslagen overwonnen. SAMEN gaan we voor een betere gezondheid!

Veel geluk,

Aenne-Louise